Containerparken

 

Momenteel zijn er over heel het grondgebied van de IVOO 8 containerparken in werking.

7 daarvan (2 in Oostende 1 bij de andere gemeentes) zijn gemeentelijke containerparken. In deze containerparken kunnen de bewoners van die stad/gemeente met hun geselecteerd afval terecht.

Het 8ste containerpark is een intergemeentelijk containerpark en is gelegen in de Hooggeleedstraat te Oostende naast de verbrandingsoven.

Dit containerpark is toegankelijk voor de inwoners van Bredene en Oostende. Aan de ingang van het park wordt de identiteit gecontroleerd aan de hand van de elektronische identiteitskaart. Tweede verblijvers van wie de hoofdverblijfplaats in België gelegen is en van wie de naam in het belastingsdossier van de gemeente is opgenomen, kunnen zich ook m.b.v. hun identiteitskaart registreren.

Handelszaken, KMO's, verenigingen, scholen, tweede verblijvers (niet Belgen of Belgen van wie de naam niet in het gemeentelijk belastingsdossier voorkomt),… van wie het gebruiksadres op het grondgebied van één van bovenvermelde gemeenten gelegen is, kunnen een toegangsbadge aanvragen. Dergelijke toegangsbadge kan verkregen worden door onderstaand formulier ingevuld op te sturen naar IVOO, Klokhofstraat 2 te 8400 Oostende of door te mailen naar info@ivoo.be. Voor tweede verblijvers is ook een attest van de gemeente nodig.

De badge kan afgehaald worden op het intergemeentelijk containerpark na 5 werkdagen mits betaling van een waarborg van 5 euro.

Attest voor verkrijgen van badge

Aanvraagformulier badge containerpark

Aanvoerreglement containerpark

 

Adressen/openingsuren:

Klik op één van de volgende opsommingen om de openingsuren en het adres te zien.

    Intercommunaal containerpark IVOO

    Containerpark gemeente Bredene

   Containerpark stad Gistel

   Containerpark gemeente Ichtegem

   Containerpark gemeente Middelkerke

   Containerparken stad Oostende

   Containerpark stad Oudenburg